понеділок, 12 жовтня 2009 р.

Пустота

Не ті зустрічі, не ті слова, не ті пісні.. А чи то я - не той... Чогось бракує...

Серце творить почуття і бажання - надиктовує мозку, а він вже вирішує, як діяти.. Не завжди мозок може виконати команди серця (часто в силу обставин і глузду).. От і виходить, шо хцеш одне, а виходить інше.. Якшо серце і мозок - не синхронні, то на душі стає пусто, сумно і самотньо....

6 коментарів:

  1. Ти той, та й інші ті, тільки не в той час і не в тому місці.

    Але, що цікаво, з людиною завжди трапляється те, що для неї є необхідне...

    ВідповістиВидалити
  2. " з людиною завжди трапляється те, що для неї є необхідне..."
    Ну це якщо вірити у долю і те, що за нами постійно наглідає Бог.

    ВідповістиВидалити
  3. В психології таке поняття, як раціоналізація - шось а-ля внутрішнього самовиправдання, коли людина постфактум визначає реальне за бажане (тобто, за оте "необхідне")

    ВідповістиВидалити
  4. To Дикий Пес: це якщо вірити, що ти сам твориш свою долю, знаєш, що нічого нема випадкового і, по суті, виключає поняття Бога як такого, що наглядає за нами, з усіма похідними.

    То WishMaster: в психології раціоналізація виступає у вигляді одного з захисних механізмів (за дядьком Фрейдом), але він аж ніяк не стосується мого першого поста=).

    ВідповістиВидалити
  5. Людина сама творить своє життя. Але людина в цьому світі не одна - існують ще люди, в яких свої емоції, почуття, відчуття... І треба якось намагатися "співпрацювати" з ними, намагатися зрозуміти тих людей, з якими хочеш бути поряд, відчути щось таке, схоже на електричний ток, який біжить по тонким дротикам людської душі.... І саме в той момент, коли ці "токи" стикаються один з одним, важливо не втратити ось це сплетіння однакових думок, слів, бажань... І як би не здавалось важко втримати людину, треба докласти всіх зусиль для того, щоб вона була поруч, незважаючи на всі обставини, які можуть розділяти такі тонкі, ще не сформовані до кінця почуття... Треба завжди будувати, боротися за своє щастя... А головне - думати... Тільки серцем... Воно хоч і не завжди, але найчастіше вказує правильний шлях... А дію мозку краще направити на більш матеріальні думки...
    Лише за такого розподілу думок мозку і серця і людина буде та, і в тому місці, і в той час...

    ВідповістиВидалити
  6. Думати серцем... Класно сказано!..

    ВідповістиВидалити