четвер, 31 березня 2011 р.

"Фуршет" на "Просторі"

Цьогорічний фестиваль в Чернігові став для нашого театру цілим квестом. Роботи було настільки багато, що до останнього ніхто не міг точно сказати, що ми успішно зїздимо, та й, що зїздимо взагалі. Бажання поїхати горіло з різною інтенсивністю десь з пів року, часом воно яскраво палахкотіло, часом ледь жевріло. Руки зовсім опустилися, коли ми так і не вклалися в термін подачі відео вистави на фест, а отже шанс було втрачено.


Але тут - несподіваний поворот подій: організатори повідомили, що вони запрошують нас, яко володарів гран-прі минулого року, без відео, і навіть не як гостей фесту, а в конкурсі. Ні то радіти, ні то плакати, адже вистава далека до 100% готовності. Їхати з абичим не хочеться, тим паче, після минулорічної перемоги. Тому ми одразу активізували репетиції. Оперативно зібрали реквізит і костюми, репетували кожного вечора, на вихідних, жертвуючи іншими справами і відпочинком, працювали до останнього, поки нас не виганяли з залу злосні вахтери.

Навіть, коли квитки вже були на руках, не вірилося, що ми таки їдемо.

І ось вона, мить. Чернігів, фестиваль "Простір-2011". Свіжопроготований "Фуршет". Можливо, ще місцями недопечений, але дуже живий і насичений... (репортаж і фото з вистави)

Після вистави звідки взялося море позитивної енергії і внутрішнє полегшання. Підходили друзі і незнайомці, хвалили, фоткалися. "Фуршет" відбувся. "Хочу" змогло!

Наступні дні були повні відпочинку. Було відчуття, як у відпочинковому таборі. Перегляди вистав, спілкування з друзями, вечірки, знайомства, посиденьки з гітарою і прогулянки стародавнім містом. Рідко буває така можливість відпочити від роботи і всіх справ.

Поверталися додому трохи втомлені, але з свіжим натхненням, позитивними враженнями і трьома чесно заслуженими дипломами.

Хай живе "Простір"! І ми на ньому :)

П.С. Дякуємо всім, хто долучився щоб створити це театральне свято. Особливо дякуємо нашим гідам Олегу і Олі!

Немає коментарів:

Дописати коментар