неділю, 13 січня 2013 р.

2012 рік

Про основне, що було в 2012. Хочеться записати, хоча б зараз, напередодні Старого Нового року. Просто, щоб не забути.

Творчість:

- Купив собі нову гітару акустичну Cort Earth 100. Хороший інструмент з хорошим звуком.

- Виступив на бардівському фестивалі "Відкриті небеса" в Києві, на акції "Оптика міст" у Львові (дякую Оксані Яблонській за запрошення).

- Озвучив з дюжину трейлерів на студії "Вголос" і ше кілька короткометражок. На жаль, проект зупинився, з незрозумілих для мене причин. Але було цікаво.

- Повернувся в активне життя театру. Бракувало мені цього. Зіграв батька у "Замороченому весіллі".

- Записав разом з Сергієм Тиханським пісню "Debuging Song". Вперше записували пісню на студії.

- Виступив з хором Ігора Даньковського як читець на концерті духовної музики. Велика частина з Богородичного концерту. Це вже другий такий проект після Хресної дороги.

- Поставили зі старим складом і старою режисеркою літературно-музичну композицію до Ліни Костенко. Відкрив для себе багато хорошої поезії.

Робота і аспірантура:

- Написав кілька методичок для студентів з цікавими задачами по командному рядку і PowerShell'у.

- Зробив величезний кусок наукової роботи. Змінив постановку задачі і за 2 місяці переробив все практично з нуля. Термін підтискав, тому довелося працювати інтенсивно. Потім знайшов на Springer'і статтю за 2012 рік, де розглядали мою задачу. І переконався, що робота актуальна. І непогана.

- Зробив випусковий аспірантський семінар в університеті. Формально успішно, але морально - ні. На жаль, мало кого цікавить суть роботи - для бюрократичної системи форма важливіша, ніж вміст.

- Мало відпочивав. Через що вкінці року хворів від перевтоми.

- Працював. Відчуваю, що міг би робити і досягнути більшого, але див. попередній пункт. Крім програмування, почав більше займатися аналізом.

Особисте і різне:

- Відправив брата в другий клас музичної школи. Роздобув для нього акордеон, як додатковий інструмент (дякую добрим людям за такий подарунок).

- Познайомився більше ніж з 50 людьми (не враховуючи студентів) з Америки, Польщі, Ізраїлю, різних міст України. Правда, більшість цих знайомств схожі на знайомства Абу-ль-Хасан з чужоземцями (з казки "Халіф на годину" з 1001 ночі).

- Немало відбулося власне в тому, що називають "особистим життям"... Але про це якось іншим разом :).

- Був на двох матчах Євро у Львові: Данія-Португалія і Данія-Німеччина. Почав цікавитися і розуміти футбол. Але без фанатизму.

- Фільм року: Той, хто пройшов крізь вогонь. Тому що хороше українське кіно. Режисер - Михайло Іллєнко.

- Вистава року: Грек Зорба. Київського театру ім. Франка на фестивалі Золотий лев. Входить в топ-3 з усіх вистав, які я бачив. В ролях - Анатолій Хостікоєв і Наталя Сумська.


Вітаю всіх з Старим Новим роком і з Маланкою! Хай 2013 буде цікавим і якісно наповненим.

2 коментарі:

  1. інтуїція завела мене сюди, і тут так. я теж думав такий звіт написати, але подумав що там нема про що :)

    ВідповістиВидалити
  2. як же так... навіть в пустоті можна знайти багато цікавого. особливо якщо добре пошукати, придивитися з різних боків.

    я теж глянув на свою пустоту і захотів написати те, що там побачив. написати і забути. щоб, можливо, колись згадати. і, заодно, звільнити місце для чогось нового.

    ВідповістиВидалити