четвер, 8 квітня 2010 р.

Справи кухонні

Людський мозок схожий на кухонну плиту з однією камфоркою. Готувати кілька страв одночасно - не ефективно: доводиться постійно переставляти кастрюлі, чекати поки одна нагріється і почне кипіти, потім забирати, ставити іншу і т.д. Звичайно, найпростіше - готувати тільки одну страву, а від решти відмовитися. Можна також взяти маленькі кастрюльки, такі, шоб їх всіх можна було одночасно помістити на камфорці. Але в маленьких кастрюльках - мало їжі, а апетит в нас - огого! Шо робити, якшо хочеш повноцінного комплексного обіду?

Потрібно, ту камфорку розпекти до червона, тоді кастрюлі будуть дуже швидко розігріватися і не встигатимуть охолонути, поки стоятимуть збоку і чекатимуть своєї зміни. А шоби камфорка не перегрілася, окрім гарячих страв, тре вживати всілякі холодні страви, овочі і т.п. Головне - правильно сформувати раціон і підібрати хороші рецепти :)

П.С. Не дарма в народі кажуть: одна камфорка - добре, а дві - ще краще! :)

5 коментарів: